Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Hoe je je haar en make-up op jullie bruiloft wilt hebben is erg persoonlijk. Het draait om jou, om wat jij wil, om hoe jij eruit wilt zien en hoe jij je wilt voelen op jullie trouwdag.
Wat zou je willen? Hoe wil je eruitzien op jullie bruiloft? Hoe wil je je voelen?

Samen gaan we creëren wat bij jouw innerlijk en uiterlijk past. Uiteindelijk ben je uniek, niet alleen vanbuiten maar ook vanbinnen. Jij hebt je eigen unieke wensen/dromen. De bruidsmake-up en bruidskapsel mag samengaan met wie jij werkelijk bent. Het mag bij je innerlijk en uiterlijk passen. Daarom wil ik begrijpen wat jij mooi vindt, wat jouw stijl is en wat jouw wensen zijn. Wat ik erg fijn vind, is om vooraf aan de afspraak impressie foto’s te ontvangen zodat ik al een idee heb van wat jij mooi vindt. Denk hierbij aan foto’s van kapsels, make up looks, je trouwjurk en eventueel het thema van jullie bruiloft. Ik maak de look niet precies na, maar ik customize deze naar jouw uiterlijk en wensen.

Het bruidsarrangement dat je bij mij kunt boeken bestaat uit een proef sessie en de trouwdag. Nadat we contact gehad hebben en besproken hebben wat je wensen zijn plannen we een proefsessie in. De proefsessie vindt maximaal 6 à 8 weken voor de bruiloft plaats. De proefsessie is een moment voor jezelf. Een moment om zorgvuldig te ontdekken wat je nog mooier laat voelen, te ontspannen en zonder tijdslimiet jouw perfecte look waar te maken. Ik reserveer een dag deel hiervoor. Ik zal tijdens de proefsessie foto’s maken van de stappen en noteer ik wat ik gebruikt heb.

Op de trouwdag zelf zal ik circa een half uur eerder op locatie zijn vanwege spullen uit de auto halen en klaarzetten.

Dus laat je wensen werkelijkheid worden, ga stralen en genieten op jullie bruiloft.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdag of heb je vragen? Neem contact met mij op via info@maiteveronica.com of bel/whatsapp 0622989603.
Het is ook mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Liefs, Maite Veronica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

Bruidsarrangement

Bruidsarrangement
bestaat uit een proefsessie en de trouwdag
Proef sessie* Bruidsmake-up & Bruidshaarstyling. Geen tijdsdruk, we zijn klaar wanneer jij tevreden bent.
Trouwdag Bruidsmake-up & Bruidshaarstyling op gewenste locatie
Wimpers voor 1 dag
Haarbenodigheden, padding of donuts
€ 320 incl.BTW 

*Proef sessie kan op locatie of bij mij waar ik mijn studio heb
-Reiskosten 0,30 ct per km
-Reistijd €25 per uur waarvan eerste uur gratis

-Eventuele parkeer kosten

Adres Maite Veronica Make-up & Hairstyling:
Hubertastraat 8
5616 PH
Eindhoven

De proefsessie bedraagt €160 zonder reiskosten  en kan op de dag van de proefsessie gepind of contant betaald worden. Het resterend bedrag ( €160) dient uiterlijk een week voor de trouwdag betaald te zijn.

Losse tarieven

-1 volwassen gast make-up & haarstyling € 90
-Herbruikbare wimpers € 10

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdag of heb je vragen? Neem contact met mij op via info@maiteveronica.com of bel/whatsapp 0622989603.
Het is ook mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Liefs, Maite Veronica