Mijn naam is Maite, spreek je op z’n spaans uit als Maai-tik zonder de k uit te spreken. Mijn bedrijfsnaam is Maite Veronica.Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door kunst. Make-up en haarstyling ervaar ik als kunst op de mens. Toen ik jonger was hield ik van tekenen, verven en handvaardigheid. Naarmate ik ouder werd ging ik minder tekenen en was ik weinig bezig met kunst. Even leek het alsof dat creatieve gedeelte in mij er niet meer was. Totdat ik de visagie en haarstyling opleiding ben gaan doen en ontdekte dat ik weer in verbinding kwam met wie ik was. In die tijd ontdekte ik hoe belangrijk het is om mijn hart te volgen en naar mezelf te luisteren. Daarom wil ik ook dat jij als bruid bij jezelf blijft en voor jouw wensen gaat. Wat zou je willen? Hoe wil je eruitzien op je bruiloft? Hoe wil je je voelen?

Ik luister naar je wensen, ik kijk naar je gezichtskenmerken en begrijp je stijl en persoonlijkheid zo veel mogelijk. Vanuit daar ga ik jouw gezicht “schilderen” en je haar in model brengen. Op dat moment gaat al mijn aandacht naar jou. Het draait om jou. Van nature vind ik het belangrijk om iemand anders aandacht te geven. Met visagie en haarstyling kan ik je laten ervaren hoe leuker en mooier je eruit kunt zien en wat dat met je gevoel doet. Je bent bezig met je uiterlijk maar het doet ook iets met je van binnen.

Mijn stijl typeer ik als naturel met een sparkle. De hoeveelheid ‘sparkle’ bepaal jij zelf. Samen gaan we de look creëren die bij jou past. Ik werk op locatie of kom bij mij langs in Eindhoven waar ik mijn studio aan huis heb.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdag of heb je vragen? Stuur mij een e-mail of bel/whatsapp me op 0622989603.
Het is ook mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Liefs, Maite Veronica Kerster