Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door kunst. Make up en haarstyling ervaar ik ook als kunst op de mens. Toen ik jonger was hield ik van tekenen, verven en handvaardigheid. Naarmate ik ouder werd ging ik minder tekenen en was ik weinig bezig met kunst. Even leek het alsof dat creatieve gedeelte in mij er niet meer was. Totdat ik met de visagie en haarstyling opleiding begon en ontdekte dat ik weer verbonden was met mezelf (mijn passie).
De keuze om anderen te laten stralen is ontstaan toen ik het niet meer belangrijk vond om te leven naar de verwachtingen van anderen. Naar jezelf luisteren is voor mij echt heel belangrijk. Daarom wil ik ook dat jij als toekomstige bruid bij jezelf blijft en voor jou wensen gaat.

Ik luister naar je wensen, ik kijk naar je gezichtskenmerken en begrijp je stijl en persoonlijkheid zo veel mogelijk. Vanuit daar ga ik jouw gezicht “schilderen” en je haar in model brengen. Op dat moment gaat al mijn aandacht naar jou. Het draait om jou. Van nature vind ik het belangrijk om iemand anders aandacht te geven. Met visagie en haarstyling kan ik je laten ervaren hoe leuker en mooier je eruit kunt zien en wat dat met je gevoel doet. Je bent bezig met je uiterlijk maar het doet ook iets met je van binnen.

Mijn stijl typeer ik als naturel met een sparkle. De hoeveelheid ‘sparkle’ bepaal jij zelf. Ik werk op locatie of kom bij mij langs in Eindhoven waar ik mijn studio aan huis heb.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdag of heb je vragen? Stuur mij een e-mail of bel/whatsapp me op 0622989603.

Liefs, Maite Veronica Kerster