Bruidsmake up & Bruidskapsel (omgeving Eindhoven)

Hoe jij je haar en make up op jouw bruiloft wil hebben is erg persoonlijk. Het draait om jou, om wat jij wil, om hoe jij eruit wilt zien en hoe jij je wilt voelen op jouw trouwdag.

Samen gaan we bereiken wat bij jouw innerlijk en uiterlijk past.

Allereerst wil ik begrijpen wat jij mooi vindt, wat jouw stijl is en wat jouw wensen zijn. Wat ik erg fijn vind, is om vooraf aan de afspraak impressie foto’s te ontvangen zodat ik al een idee heb van wat jij mooi vindt. Denk hierbij aan foto’s van kapsels, make up looks, je trouwjurk en eventueel het thema van je bruiloft. Ik maak de look niet precies na, maar ik customize deze naar jouw uiterlijk en wensen. Uiteindelijk ben je uniek, niet alleen van buiten maar ook van binnen.

Het bruidsarrangement dat je bij mij kunt boeken bestaat uit een proef sessie en de trouwdag. Nadat we contact gehad hebben en besproken hebben wat je wensen zijn plannen we een proefsessie in. De proefsessie vindt maximaal 6 à 8 weken voor de bruiloft plaats.
Omdat ik jouw wensen goed wil begrijpen en secuur werk, hanteer ik geen tijdslimiet bij de proef sessie. Ik reserveer de rest van de dag zodat we samen zorgvuldig en ontspannen jouw “perfecte” look gaan creëren. Daar moeten we tijd voor nemen. Tijdens de proefsessie maak ik foto’s van de stappen en noteer ik wat ik gebruikt heb.

Na de proefsessie weet je al hoe je eruit zal zien. Zo kun je op je bruiloft met een gerust hart gaan genieten van de gehele dag.  Op de trouwdag ben ik op tijd op locatie om je bruidsmakeup en bruidskapsel te realiseren.

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op je trouwdag of heb je vragen? Neem contact met mij op via info@maiteveronica.com of bel/whatsapp 0622989603.

Liefs, Maite Veronica